Juzo fabriek in Aichach

De onderneming

 

Juzo is een onderneming met een lange traditie in compressietherapie. Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 1000 medewerkers in dienst. Bij Juzo behoren ondernemingen in de VS, Groot-Brittannië, Italië en België. De onderneming wordt in de 4de generatie als puur familiebedrijf bestuurd.

Problemen herkennen en oplossen

 

Het zwaartepunt van de Juzo onderneming ligt in de ontwikkeling, productie en verkoop van hulpmiddelen voor de compressietherapie. In nauwe samenwerking met artsen en partners uit de medische vakhandel ontwikkelt Juzo oplossingen voor probleemgebieden uit flebologie, lymfologie en littekentherapie.
Verdere bedrijfstakken zijn o. a. bandages en orthesen als ook medische textielproducten met antibacteriële zilverdraden, die zeer effectief bij neurodermitis zijn.

Kwaliteit verzekeren

 

Juzo optimaliseert consequent alle productgroepen en ontsluit nieuwe bedrijfstakken. Dat is een voorwaarde voor het actuele en toekomstige succes van alle partners – zowel op ondernemingsniveau alsook voor de tussenhandel.
Evenzeer belangrijk zijn de kwaliteitgerichte bouwstenen, waarmee Juzo de medische vakhandel ondersteunt: zoals de omvattende begeleiding door buiten- en binnendienst, aanbiedingen voor verdere vorming van de Juzo Academie, Kwalificatie en bekroning tot “VenenFitnessStudio” respektievelijk expertverzorger lymfologie en dergelijke.

Productdiversiteit


De diversiteit en leveringsbetrouwbaarheid van het Juzo productgamma is uniek: Met 13 compressiebreiwerk kwaliteiten een diversiteit aan vormen, kleuren en tot 4 compressieklassen, biedt Juzo ongeveer 20.000 standaard- en ontelbare varianten op maat aan. De compressiebreiwerken bestaan voor alle medische indicaties, daaronder ook als katoen- en zilveruitvoeringen. Op grond van de modernste productie- en logistieke technologie is de snelle verzorging van de patiënten (bijzonder belangrijk in de ziekenhuissector) gegarandeerd.

Juzo - Voor het welzijn van de patiënt


"Helpen is een levenstaak"- dit was reeds het motto van de Juzo stichter Julius Zorn, dat actueel door de Juzo medewerkers wordt voortgezet. Behalve de technologische innovatie voor permanente optimalisatie van de kwalitatief hoogwaardige Juzo producten staat daarom nog steeds de patiënt op de voorgrond: Al honderd jaar zet Juzo zich, op het gebied van gezondheidszorg, in. Competente voorlichting en een bij de patiënt passend informatieaanbod zijn belangrijke voorwaarden voor de preventie.